لیست اختراعات مهدي حقي
اين سيستم متشكل از سه قسمت كنترل كننده استرس، يك عينك حقيقت مجازي و يك سيستم كنترل فرآيند مي باشد كه جهت پخش فركانس دو گوشي به منظور كاهش استرس و اضطراب بيماران در حين اسكن يا انجام عمل هاي دندان پزشكي و ديگر عمل هاي سرپايي كه ايجاد استرس براي بيمار مي كند، فراهم مي آورد. در حقيقت اين سيستم با استفاده از اندازگيري هوشمند استرس بيمار قابليت تغيير امواج مغزي بيماران را از حالت موج بتا به آلفا يا تتا را دارا مي باشد. همراه با پخش اين فركانس عينك واقعيت مجازي قابليت بخش تصاوير تاثيرگذار بر روي امواج مغزي را به صورت همزمان دارد. نكته قابل ذكر تغيير امواج متاثر كننده مغزي با استفاده از فيدبك آنلاين دستگاه از سطح استرس بيمار است.
در سيستم¬هاي تصويربرداري پزشكي به منظور بررسي روشهاي مختلف تصويربرداري و بازسازي و پردازش تصاوير پزشكي همواره از فانتوم¬هاي استاندارد استفاده مي¬شود. قيمت بالاي فانتوم¬هاي توليد¬شده و همچنين پيچيدگي زياد ساخت آن¬ها نياز به استفاده حداكثري از پتانسيل فانتوم¬هاي ساده¬تر را ايجاد مي¬كند. با استفاده از طرح ارائه شده مي¬توان يك فانتوم تصويربرداري پزشكي هسته اي پايا را در حالت پويا نيز مورد استفاده قرار داد. در چنين حالتي مي¬توان انواع تصويربرداري¬هاي ممكن در زمينه¬ي پزشكي هسته¬اي را توسط ادوات موجود طراحي و پياده سازي نمود. ضمن اينكه با استفاده از اين ابزار هم شبيه ساز بخش سالم و هم شبيه ساز بخش معيوب مي¬تواند بصورت دايناميك (پويا) مورد استفاده قرار گيرد. با استفاده از ابزار طراحي شده مي¬توان هزينه¬ي توليد فانتوم¬هاي جديد را كاهش داد. نتايج حاصل از كاربرد فانتوم پويا را مي¬توان در زمينه¬ي ايجاد روشهاي نوين تصويربرداري توسط سيستمهاي موجود پزشكي هسته¬اي استفاده كرد. هزينه¬ي پايين توليد، امكان ساخت ساده، امكان اتصال به سيستم¬هاي پمپي، عدم ايجاد اختلال در كاركرد معمول فانتوم اصلي و امكان طراحي آزمايش¬هاي متنوع از مزاياي اين اختراع مي¬باشند.
اين اختراع مربوط به تعيين، استخراج و توزيع مقدار مورد نظر از يد راديواكتيو توسط اين دستگاه و تحويل آن به بيماران بدون نياز به تكنولوژيست هسته اي به منظور كاهش خطرات ناشي از پرتوگيري مستقيم و پيشگيري از جذب بخارات يد راديواكتيو توسط تكنولوژيست ها مي باشد. همچنين اين دستگاه تمام خودكار با ضريب اطمينان بالا بوده كه به منظور اندازه گيري و توزيع مقداري مشخص از يد راديواكتيو طراحي گرديده است. هدف اصلي اين دستگاه استخراج مقدار مشخص و دقيق از يد-131 به منظور انجام امور درماني و تصويربرداري و همچنين به كمينه رساندن جذب تشعشعات راديواكتيو و بخارات يد راديواكتيو توسط فرد اپراتور مي باشد. دستيابي به اين اهداف با طراحي و به كارگيري تجهيزات بسيار دقيق و با دقت در مقياس ميكروليتر و راهكارهاي تجهيزات كنترل از راه دور ميسر مي گردد. اين دستگاه شامل بخش هاي همچون برد الكترونيكي پردازشي، ساختار مكانيكي و مكانيك سيالات مي باشد. رعايت اصول ايمني در زمينههاي فني و انساني از ديگر موارد مورد توجه در طراحي اين دستگاه بوده است. از مزاياي ديگر اين طرح مي توان در استفاده اين دستگاه براي راديوداروي TM99 نيز اشاره كرد.
بطور كلي دو روش تابحال در توليد برق از انرژي گازهاي موتور ابداع گرديده است: - روش ترموالكتريك 2- روش مكانيكي روش اول بشرح كامل در توصيف اختراع آمده و در روش دوم كه توسط اين تيم براي اولين بار در كشور انجام گرديده است خلاصه آن بشرح ذيل است: در اينروش يك عدد توربوشارژ در مسير گازهاي خروجي نصب گرديده است و محور آن پس از يك نسبت تبديل به يك ژانراتور متصل شده كه در دو حالت مورد بررسي قرار گرفته كه خلاصه نتايج بشرح زير است: 1 حالت اول: حداكثر دور توربوشارژر به 8500rpm رسيده و نيروي روش پره توربين 10 نيوتن بوده، طبق روال محاسبات:
شكل 2 تصوير SEM از دانه هاي نانومتري روتابل را نشان مي دهد در اين تصوير مشخص مي شود كه اندازه متوسط دانه هاي روتابل در حدود 100nm مي باشد.
پودر و سراميك نيوبات منيزياتي سربي با ساختار كاملا پروسكايت با دانسيته بالا و بيشترين ثابت دي الكتريك گزارش شده به صورت هم زمان توسط روش اصلاح شده ي مخلوط اكسيدها با تف جوشي تك مرحله اي سنتز و تف جوشي شد. در اين روش ابتدا پودرهاي Pbo و Nb2o5 و Mgo با نسبت استوكيومتري مخلوط و آسياب شدند نانو پودر حاصل در 1200c و در اتمسفر هوا و Pbo تف جوشي شد. سراميك هاي توليد شده تحت آناليزهاي XRD و SEM قرار گرفت و ثابت دي الكتريك اندازه گيري شد. قرص تف جوشي شده در اتمسفر اكسيد سرب به مدت 2/5 ساعت بهترين خواص دي الكتريك با بالاترين ثابت 18672 در فركانس 1KHz در دماي 13c - را از خود نشان داد.
اين دستگاه تشكيل شده از دو قسمت اصلي كه يكي از آن ها روي درب خودرو ديگري در قسمت جلو خودرو نزديك به راننده نصب مي شود هنگامي كه كودك دست يا سر خود را از شيشه اتومبيل بيرون ببرد توسط سنسور نصب شده روي درب شناسايي مي شود و دستگاه آلارم صوتي را از خود منتشر مي كند و راننده را از اين امر آگاه مي سازد.
اين دستگاه براي هشدار تماس در خودرو يا به نوعي مديريت تماس در خودرو به هنگام رانندگي ساخته شده است. هنگام برقراري تماس دستگاه بطور هوشمند استفاده از تلفن همراه را تشخيص مي دهد و بطور خودكار سرعت خودرو را چك مي كند اگر سرعت زير 5 تا 7 كيلومتر در ساعت باشد هيچ عكس العملي نشان نمي دهد در غير اين صورت به وسيله بوقي ممتد به راننده هشدار مي دهد اگر راننده در طول 10 تا 15 ثانيه به اين هشدار توجه نكرد به طور خودكار خودرو را خاموش مي كند. لازم به ذكر است كه چند با اول امكان توجه نكردن راننده به هشدار و خاموش شدن خودرو وجود دارد ولي با فرهنگ شدن صحبت نكردن يا تلفن همراه در هنگام رانندگي ديگر اين امر كمتر بوجود مي آيد.
اين دستگاه از تعداد زيادي ديود مادون قرم كه روي پرده سينما نصب مي شود تشكيل شده است. تماشاگران در حالت ديد فيلم نمي توانند نوري كه توسط اين ديودها منتشر مي شود را رويت كنند چون به طور كلي چشم انسان قادر به ديدن نور مادون قرمز نيست و در نتيجه هيچ اختلالي در تماشاي فيلم ايجاد نمي كند ولي زماني كه از روي پرده سينما فيلم برداري شود اين نور توسط دوربين ديده و باعث اختلال در تصوير و مانع از فيلمبرداري از روي پرده سينما مي شود.
موارد یافت شده: 13